Dagens kontor

I dag har mitt kontor vært ombord på et NSB-tog på vei fra Trondheim til Oslo. Ved å velge NSB Komfort fikk jeg bedre plass under reisen samt tilgang til stikkontakt til Mac-en.

Det er lenge siden jeg har tatt tog og nettop derfor tenkte jeg at det var på tide å teste det ut igjen. Jeg jobber med Network Marketing og da ligger det litt i navnet at en del av min jobb er å prate med folk og knytte nye kontakter. Og hvor mange folk er det ikke ombord på toget mellom Trondheim og Oslo? Et perfekt sted til å prate med folk som likevel ikke har så mye å finne på.

Fleksibiliteten er noe av det jeg liker med denne bransjen. Det at man ikke er fastlåst til å jobbe fra et bestemt sted, men tvert imot kan ta med PC og mobil og jobbe fra hvor som helst. Enten det er på tog, fly, eller fra solsenga i syden.

Om du lurer på hvorfor jeg er ute og reiser denne gangen så er det fordi jeg skal på samling med 3000-4000 kollegaer fra hele Skandinavia. Vi samles i Gøteborg for å suge til oss ny kunnskap og motivasjon og for å feire innsatsen. Jeg skal skrive mer om samlinga i et nytt innlegg.

Har du mulighet til å jobbe fra hvor du vil?

Reiser, Tog, Fleksibilitet

© Nils Kenneth Fordal