Mine topp 10 reisemål i 2017

I løpet av 2017 fikk jeg utrolig mange fine reiseopplevelser. Jeg hadde nesten 70 reisedøgn og fikk besøkt flere nye land som jeg ikke har vært i før.

Det er utrolig vanskelig å velge ut et favorittsted blant de stedene jeg var så heldig å få besøke i løpet av året. Alle reisene er forskjellige og det følger ulike historier og opplevelser med dem alle. Så i stedet for å plukke ut min favorittdestinasjon har jeg heller valgt å fokusere på min 10 på top reisemål.

Her kommer listen i tilfeldig rekkefølge:

  1. Gøteborg, Sverige
  2. Amsterdam, Nederland
  3. Gran Canaria, Spania
  4. Oslo, Norge
  5. Bergen, Norge
  6. Manchester, UK
  7. Rhodos, Hellas
  8. Texas, USA
  9. London, UK
  10. Børgefjell, Norge

Liker du å reise? Klarer du å peke ut en favoritt destinasjon?

Reiser, Opplevelser, Turer

© Nils Kenneth Fordal