Karrierebytte - få en ny start i livet

Før eller siden vil de fleste spørre seg selv hva de ønsker ut av livet. Ettersom jobben opptar de fleste av våre våkne timer, er det ikke rart at vi ønsker å arbeide med noe vi faktisk liker.

Å jobbe med meg og i mitt team betyr at du blir din egen sjef og at du kan bygge din egen karriere hvor du bestemmer hvor mye du vil tjene og hvilke mål du vil oppnå. Tidligere erfaring eller utdanning er ikke avgjørende for å lykkes, men drivkraften din, dine personlige mål og ambisjoner, og din arbeidsinnsats.

Det å starte sin egen virksomhet krever normalt mye i form av stor egenkapital og stor kunnskap om det du skal drive med. Hos oss har du mulighet til å starte for deg selv uten store oppstartskostnader, samtidig som du får trygghet gjennom å være en del av et globalt selskap og jobbe med en etablert merkevare. Det er ingen risiko, ingen store investeringer eller kostnader.

Vår unike og moderne forretningsmodell kan åpne for store økonomiske gevinster over tid og mulighet til å bygge en internasjonal business. Som selvstendig forhandler er du din egen sjef, kan styre over din egen arbeidstid og få mer frihet i hverdagen.

Ønsker du å forbedre livet ditt - hvorfor vente? Oppdag hva vi kan tilby, og begynn å leve slik du alltid har ønsket deg.

Følger du dine drømmer?

De fleste av oss har drømmer vi ikke har fått oppfylt, og vi vet nøyaktig hva vi skal gjøre om vi vinner en stor premie i lotto. Hva drømmer DU om? Hva gjør du for å oppfylle drømmene dine? Mange har ikke tenkt på hvordan de skal få drømmene til å gå i oppfyllelse og enda færre har lagt en plan for det. I stedet lar vi hverdagen gå sin vante gang mens vi drømmer videre.

Noen ønsker mer penger, mens andre ser etter mer fritid, større fleksibilitet til å bestemme over egen tid, mulighet til å reise mer, eller hjelpe andre. Hva skal til for at du kan følge dine drømmer?

Jeg hjelper og veileder folk til å nå sine drømmer på deres premisser. La oss ta en prat så ser vi om vi sammen kan finne en løsning for at dine drømmer kan gå i oppfyllelse. For at det skal funke må du være villig til å gjøre en forandring i livet ditt. Det er kun du som kan gjøre jobben, men jeg kan være der og gi deg veiledning.

Høres det interessant ut?

Frihet og fleksibilitet

De fleste jobber for noen andre og bygger på den måten deres drøm. Fler og fler sier de kjenner på den berømte "tidsklemma" og ønsker seg mer frihet og fleksibilitet til å styre egen hverdag. Hvordan hadde dagen din vært om du selv kunne bestemme når og hvor du skulle jobbe?

Ved å bli selvstendig og egen sjef kan man nettop styre sin egen hverdag. Network Marketing er ikke en perfekt bransje, men det er en bedre bransje. Med denne muligheten kan du styre din egen tid, bestemme selv hvor mye og med hvem du vil jobbe, og påvirke din egen lønn etter hvor stor innsats du legger ned. Du slipper mye av ansvaret en vanlig leder har - hos oss er det ingen ansatte du trenger å ta vare på. Og du slipper å gjøre store investeringer som øker risikoen.

Du har frihet og fleksibilitet til å bestemme selv. Men dette er ikke en "bli-rik-i-en-fei-løsning". Det er fortsatt en jobb som må gjøres, men fordelene for den som tar det seriøst er store.

Ønsker du mer frihet og fleksibilitet?

Viktig å tenke på når du skal bli selvstendig

Det er noen ting som er viktig å tenke på når du skal begynne å jobbe med Network Marketing. Det ligger litt i navnet Network Marketing at det fortsatt er en jobb som skal gjøres. Det hjelper ikke å ligge på sofaen og tro at man blir rik i en fei uten å gjøre noe som helst.

Den eneste forskjellen på de som lykkes og de som ikke gjør det, er at de som lykkes har valgt å gjøre jobben.

Selv om det er en jobb som må gjøres, er en av fordelene i vår bransje at du kan styre tiden din selv og jobbe når det passer best for deg og din familie. Det viktigste er å ha en plan og vite hva man jobber mot. Jeg hjelper deg med å legge en plan som passer til dine mål og forutsetninger.

Hos oss kan du selv bestemme om du vil gjøre jobben på deltid ved siden av en annen jobb/studier, eller om du vil gå "all in" og satse fulltid. Begge deler er mulig, og det er du som er sjefen.

Jeg kan være din veileder og støtte, men det er du som må gjøre jobben om du ønsker en forandring!

Er du klar til å begynne reisen mot dine drømmer?

© Nils Kenneth Fordal