Jeg er

Nils Kenneth Fordal

La meg vise deg hvordan du kan bygge en business som kan endre livet ditt for alltid.

"Entrepreneurship is living a few years of your life like most people won´t, so that you can spend the rest of your life like most people can´t".

Alexander Sattler

Min historie

Min bakgrunn og hvorfor jeg startet å jobbe med Network Marketing.

Helt siden jeg var liten gutt har jeg visst at jeg skulle bli min egen sjef. Jeg ville være fri - leve livet slik som jeg selv ønsket uten å måtte spørre noen andre om lov.

Jeg har ingen formell utdannelse. På videregående studerte jeg musikk, men allerede som 18-åring startet jeg min første bedrift - et eventbyrå som bisto bedrifter og private med både små og store arrangementer. Jeg kjørte også taxi i noen år. Det var forsåvidt en hyggelig jobb, men jeg jobbet mye - veldig mye - for å tjene nok. Jeg har og hatt en del andre småjobber som bussjåfør, lastebilsjåfør, frokostvert i hotellrestaurant m.m. Jeg jobbet også 5 år som saksbehandler i et større inkassoselskap.

Jeg har prøvd mye forskjellig, men innerst inne har jeg hele veien kjent at det ikke har vært riktig for meg. Ingen av mine tidligere jobber har kunnet gi meg det livet jeg har drømt om siden jeg var liten gutt. Jeg har også slitt en del med sykdom som har vært utfordrende for en del av mine tidligere jobber.

"Your time is limited, so don´t waste it living someone else´s life"

Founder of Apple Inc. Steve Jobs

Det er kanskje en klisjè, men ingen av oss lever evig. Det vi selv som bestemmer hvordan vi vil bruke den tiden vi har fått til rådighet. Vi bruker mer enn 1/3 av tiden vår i jobbsammenheng hver dag. Det er en stor del av livet. Er det ikke da viktig at du gjør noe du brenner for? Og at du gjør noe som kan komme til nytte resten av ditt liv?

"If you don´t build your own dream someone else will hire you to help build theirs"

Unknown

Jeg ble introdusert for Aloe Vera og Forever Living Products for noen år siden. Jeg falt umiddelbart for produktene. Senere ble jeg presentert for businessen og fikk forklart hvordan jeg kunne dele produktene med andre og samtidig hjelpe andre til å skape sin egen arbeidsplass.

I begynnelsen tok jeg det rolig og brukte produktene selv samtidig som jeg solgte litt til venner og bekjente. Etterhvert falt brikkene på plass og jeg fikk utvidet min kundekrets samtidig som jeg begynte å rekruttere forhandlere til mitt team. I desember 2016 sluttet jeg i den tidligere jobben min.

Forever gir meg veldig mye. Jeg er min egen sjef og bestemmer selv hvor mye, når, hvor og med hvem jeg vil jobbe. Det gir den friheten og fleksibiliteten den lille gutten drømte om. Jeg elsker å reise og oppleve verden. Flere ganger i året gir Forever mulighet til å delta på globale reiser til spennende destinasjoner over hele verden. 5-stjerners hoteller, mat, fly og aktiviteter - alt betalt av selskapet. Det er også mulighet til å opptjene bilbonus - altså at selskapet betaler for bilen din, eller noe annet du har drømt om.

"Forever oppfyller drømmene til den lille gutten inni meg"

Nils Kenneth Fordal

Høres dette ut som noe for deg?

La oss ta en helt uforpliktende prat og bli bedre kjent.


© Nils Kenneth Fordal