Om Businessen

Denne videoen gir deg en kort innføring i businessen.

Hvem er vi?

Hva er det vi gjør som har hjulpet millioner av mennesker rundt om i verden?

"We help people go from ordinary to extraordinary".
Global Business Coach, Kim Madsen

"Your time is limited, so don´t waste it living someone else´s life".
Founder of Apple, Steve Jobs

If I would be given a chance to start all over again I would choose network marketing.
Founder of Microsoft, Bill Gates

Selskapet har eksistert i nesten 40 år. Vi er et av de 5 største selskapene i vår bransje. Vi gjør det mulig for alle å bygge en ekstra inntekt hjemmefra. Vi bryr oss ikke om din tidligere utdanning eller faglige bakgrunn - du kan oppnå økonomisk frihet hvis du er villig til å lære og investere nok tid til å utvikle virksomheten din.

Det er ikke behov for store investeringer - vi gjør det mulig for deg å oppnå en nærmest ubegrenset inntekt hvis du er villig til å investere din tid.

Dette er ikke en bli-rik-i-en-fei løsning. For å oppnå suksess i vår virksomhet må du forplikte deg, være strukturert og arbeide smart og konsekvent. Hvis du har en positiv tankegang og er selvmotivert, har du en god sjanse for å nå dine mål. Vi tilbyr deg alt du trenger fra globale fasiliteter, produktstøtte, opplæring og personlig utvikling. Men viktigst av alt er at du vil få en personlig mentor og veileder.

Har du store drømmer eller ting du vil oppnå i livet ditt? Vi kan hjelpe deg med å få det til å skje! Vi er klare til å jobbe med deg. Bli med i vårt globale team av vellykkede bedriftseiere i dag!

 

 

Solid selskap

Etabl. 1978 & virksomhet i 162+ land

Kvalitets produkter

Wellness, Fitness & Beauty

Rettferdig betaling

Ubegrenset inntekt & flere fordeler

Mentor & Coaching

Vi har kjente og erfarne folk i vårt team som har vært i businessen i mange år og jobbet med å hjelpe folk over hele verden til å oppnå suksess med sin business.

© Nils Kenneth Fordal